Με συνθήματα απο πλήθος κόσμου η θερμή υποδοχή του υπουργού υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδης

Στις 12 το μεσημέρι έφτασε στο νοσοκομείο της Σητείας, έπειτα από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης 


Οι κάτοικοι της Σητείας τον υποδέχθηκαν με συνθήματα με τα οποία ζήτησαν δημόσια δωρεάν υγεία και ενίσχυση του νοσοκομείου ενώ ο Υπουργός βρισκόταν σε συνάντηση με την Διοίκηση του νοσοκομείου.

Νωρίτερα, πολίτες της Ιεράπετρας περίμεναν τον κ. Χρυσοχοΐδη στον κόμβο της Παχειάς Άμμου προκειμένου να του ζητήσουν να δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δεν πέρασε από το σημείο με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στη Σητεία από άλλη διαδρομή.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ του νομού Λασιθίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στις κινητοποιήσεις των κατοίκων και των φορέων της πόλης της Σητείας.


Όπως σημειώνει:

"Με αφορμή την αιφνίδια επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, κ. Χρυσοχοΐδη, στην Κρήτη και στο Νοσοκομείο της Σητείας, την ημέρα που εδώ και καιρό είχε αναγγελθεί και προγραμματιστεί μαζική παράσταση διαμαρτυρίας των φορέων και των κατοίκων της Σητείας στην 7η ΥΠΕ στο Ηράκλειο, και αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα αυτής της εξέλιξης και τα ερωτηματικά που δημιουργεί, καλούμε τους πολίτες και τους εργαζόμενους να δώσουμε το παρών στην κινητοποίηση, ώστε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην υπολειτουργία και στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σητείας αναδεικνύοντας συνολικά το ζήτημα της Υγείας στο Λασίθι.


Η Υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και όλοι οι κάτοικοι πρέπει να έχουν ισότιμα πρόσβαση σε υψηλές και ποιοτικές παροχές υγείας και φροντίδας. 


Ζητάμε να υπάρξει γενναία αύξηση μισθών, μείωση της φορολογίας των εφημεριών, βελτίωση των συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους στο δημόσιο σύστημα υγείας, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό Ε.Σ.Υ. και να μπορέσουν επιτέλους να εξοπλιστούν και να στελεχωθούν πλήρως όλα τα Νοσοκομεία και ειδικά της Περιφέρειας, όπως και αυτό της Σητείας".

 

 

Βίντεο: Γιάννης Φουντουλάκης

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........