Με το πανελλήνιο ενιαίο σύστημα κρατήσεων θέσεων εναρμονίστηκε η «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου» ΑΕ»

 Με το πανελλήνιο ενιαίο σύστημα κρατήσεων θέσεων που προωθεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, εναρμονίστηκε η «ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου ΑΕ», στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της και με γνώμονα σύμφωνα με τη διοίκηση, την αποφυγή της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού.


Στο εξής και προκειμένου ο επιβάτης να εξασφαλίσει την ώρα της αναχώρησης που επιθυμεί, θα πρέπει να προμηθεύεται έγκαιρα το εισιτήριό του, είτε κλείνοντάς το ηλεκτρονικά μέσω του www.e-ktel.com, είτε προμηθεύοντάς το από τα εκδοτήρια της εταιρίας σε Χανιά και Ρέθυμνο.




Για ενημέρωση του κοινού, τα τηλέφωνα ανά νομό, στα οποία μπορούν να καλούν οι ενδιαφερόμενοι (από ενδιάμεσες στάσεις) για την κράτηση του εισιτήριου τους, είναι τα εξής: Χανιά: 28210 93306, Ρέθυμνο: 28313 06190, Ηράκλειο: 2810 246530 (εσωτερικό 2). 



Επίσης για από Χανιά προς Ρέθυμνο και Ηράκλειο, μπορούν να καλούν στις τηλεφωνικές κρατήσεις των Χανίων (28210 93306), από Ρέθυμνο προς Χανιά και Ηράκλειο, μπορούν να καλούν στις τηλεφωνικές κρατήσεις του Ρεθύμνου (28313 06190) και από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο και Χανιά, μπορούν να καλούν στις τηλεφωνικές κρατήσεις του Ηρακλείου (2810 246530).


ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........