Ασφαλτοστρώσεις μισού δρόμου... στην πόλη του Ρεθύμνου

Συχνά πυκνά σε πόλεις χωριά και οικισμούς της Κρήτης πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης, κίνηση που είναι αναγκαία για τις καλύτερες συνθήκες οδήγησης των πολιτών.


Στην πόλη του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην όδό Νικολάου Καζαντζάκη που περνάει έξω απο την σχολή Αστυφυλάκων φαίνεται οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Ρεθύμνης, ξέμειναν απο υλικά ασφαλτόστρωσης και

  ( έριξαν πίσσα ) μόνο στην μέση του οδοστρώματος.




Οι παρεμβάσεις βελτίωσης της βατότητας και διασφάλισης της προσβασιμότητας και διευκόλυνσης της μετακίνησης πεζών και οχημάτων πραγματοποιήθηκε πρίν απο λίγους μήνες αλλά μάλλον πήγε... περίπατο.



Οπως βλέπεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του σάιτ δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος υπάρχουν χώματα, και σκαμμένη άσφαλτος προφανώς απο άλλες υπηρεσίες, ενώ σε άλλες φωτογραφίες διακρίνεται να έχει πέσει πίσσα μόνο στην μέση ή στην μια πλευρά του δρόμου.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ



 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........