Ιδιωτική πρωτοβουλία για την ενίσχυση των Νοσοκομείων του Λασιθίου-Η παραγωγή καλού από την Domaine Agrovision

 Η Domaine Agrovision, αποδεικνύει εμπράκτως πως δεν είναι απλά ένα οινοποιείο αλλά συνεχίζει την παραγωγή καλού για την εξασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας.


Συγκεκριμένα ενισχύει τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό τεσσάρων νοσοκομείων του Νομού Λασιθίου, με την προσφορά και ηλεκτρικών καθισμάτων αιμοληψίας,πέραν της δωρεάς μηχανημάτων αιμοκάθαρσης που δώρισε πρόσφατα στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. 

 




Με κάθε ευκαιρία η διοίκηση της εταιρείας αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο και το υψηλό αίσθημα εταιρικής ευθύνης για την ενδυνάμωση του  αισθήματος ασφάλειας και υγείας τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών του νησιού.


 

«Με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία των Νοσοκομείων, ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες και οι τουρίστες θα δωριστούν δυο ηλεκτρικά καθίσματα αιμοληψίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας.



Συνολικά προγραμματίζεται να παραδοθούν  τέσσερα, ένα  στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ένα στο Νοσοκομείο Νεάπολης Λασιθίου, και δύο στο Νοσοκομείο Σητείας, ώστε να ενισχυθεί η ιατρική περίθαλψη.Οι δωρεές αυτές εντάσσονται και πλαίσιο αξιών και ήθους που λειτουργεί η Agrovision, όπως επισήμανε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αγγελος Ζαμάνης.


Πολύτιμη και ουσιαστική είναι η συμβολή του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Πλακιωτάκη και του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........