Ο σύλλογος φίλων Βασίλη Καρρά στο Ηράκλειο και ο ιδρυτής του Ζάχος Ραινάκης

Το 2007 μια ομάδα φίλων ξεκίνησε μια όμορφη ιστορία

Ο Ηρακλειώτης Ζάχος Ραινάκης μαζί με άλλους φίλους με αγάπη, πολύ προσπάθεια και θέληση και βεβαια με βοήθεια από τον ίδιο τον Βασίλη Καρρά το 2010 δημιούργησαν τον σύλλογο Βασίλη Καρρά με έδρα την περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην οδό Γερωνυμάκη.


Τα εγκαίνια ττου συλλόγου φίλων Βασίλη Καρρά έγινα το 2011 με την παρουσία του Αείμνηστου πλέον Βασίλη Καρρά.



Ο σύλλογος υπήρξε νόμιμος με χαρτιά στην εφορία και υπήρξε από τους μοναδικούς στην Ελλάδα
Έμεινε ανοικτός μέχρι τον 2016


Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Βασίλης Καρράς δεν ήθελε ο σύλλογος να σταματήσει την ύπαρξη του και την δράση του, όμως η καθημερινότητα των παιδιών που τον δημιούργησαν και τον στήριξαν ανάγκασε τον σύλλογο να υφίστατε πλέον μόνο στο ίντερνετ.

Πρόεδρος του συλλόγου φίλων Βασίλη Καρρά απο το 2010 μέχρι το 2016 ήταν ο Ζάχος Ραινάκης και στην συνέχεια έως και σήμερα ο Κώστας Παρδάλης.




Τα υπόλοιπα παιδιά και ενεργά μέλη στο συβουλιο είναι ο Μανος Χαιρέτης. Γιάννης χαίρετης .. Σπύρος Χαιρέτης . Αντωνακακης Μανώλης . Δημήτρης Μαυροφορος. Γιωργος χελιδωνοπουλος.





























 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........