Μια νέα ανανεωμένη σελίδα μας που αφορά την παρουσίαση των Πολιτιστικών δράσεων της περιοχής βγήκε στον αέρα

  Μια νέα ανανεωμένη σελίδα μας που αφορά τον Πολιτισμό της Σητείας και την παρουσίαση των Πολιτιστικών δράσεων της περιοχής βγήκε στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η συνεχής ανάγκη για πληροφόρηση και καταγραφή όλων των Πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου Σητείας, οδήγησε στην δημιουργία σελίδας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για την καλύτερη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των Δημοτών.




Μέριμνα μας η αγάπη για τα Πολιτιστικά και Πολιτισμικά Δρώμενα, η αναγκαιότητα της συνέχισης και αναβάθμισης όλων των εκδηλώσεων και δράσεων που είναι αφιερωμένες στην κουλτούρα και στην ποιοτική διαδρομή του Πολιτισμού του τόπου μας και όχι μόνο,
η ανάγκη πλουραλισμού ιδεών, προτάσεων, η καταγραφή και η πραγματοποίηση τους, με την συμμετοχή, βοήθεια και παρουσία όλων των εμπλεκόμενων που υπηρετούν και προσφέρουν στον κόσμο και τους χώρους του Πολιτισμού.
Βέρα Περράκη

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........