Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αδραβάστων έκοψε τη βασιλόπιτα του

 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΡΑΒΑΣΤΩΝ έκοψε τη Βασιλόπιτα

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 μετά την θεία λειτουργία όπου τελέστηκε μνημόσυνο 13 χρόνων από τον θάνατο του αείμνηστου Γεωργίου Λυμπιτάκη καθώς και από το σύλλογο μνημόσυνο όλων των απανταχού κεκοιμημένων χωριανών μας , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αδραβάστων έκοψε τη βασιλόπιτα του στους Αδραβάστους στο χώρο των εκδηλώσεων.



Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν οι ιερείς π. Εμμανουήλ Παπαευαγγελίδης ,εφημέριος ενορίας Κελλαρίων και ο π. Εμμανουήλ Μαρκάκης μέλος του Συλλόγου και εφημέριος Ενορίας Κρυονερίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου μας.


Με την παρουσία τους μας τίμησαν : ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δήμου Σητείας και Δημοτικός Σύμβουλός Σητείας κος Εμμανουήλ Αϊλαμάκης (καπετάνιος) καταγόμενος από το χωριό μας, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της κοινότητας Ζάκρου κος Αγησίλαος Ζουριδάκης και το μέλος του τοπ. Συμβουλίου Κοινότητας Ζάκρου κος Δημήτριος Σεμερτζάκης , τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να έχουν καλή δημιουργική και εποικοδομητική θητεία .



Ευχαριστούμε όλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας ευχόμενοι καλή ευλογημένη και δημιουργική χρονιά και του χρόνου να είμαστε καλά έχοντες υγεία για να προβούμε στην ίδια διαδικασία κοπής της Βασιλόπιτας. Προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους κέρασμα -καφές με αλμυρά και γλυκά εδέσματα που έφτιαξαν κυρίες μέλη του συλλόγου μας τις οποίες ευχαριστούμε θερμά .


Η τυχερή του φλουριού ήταν η φίλη του συλλόγου μας κα Στεφανία Νερουλίδη και της προσφέρθηκε ένα δωράκι από το σύλλογο. Ο σύλλογος επίσης μοίρασε στους παρευρισκόμενους αναμνηστικό δωράκι.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Γ. Σ. του συλλόγου στην οποία εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικον. Απολογισμός 2023 και ο απολογισμός πεπραγμένων και συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης και οι δράσεις του συλλόγου για το 2024.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........