Υλικά:
1 φύλλο µπακαλιάρο
1 κιλό φρέσκα φασολάκια
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεµµύδι
½ κιλό ντοµάτες
2-3 σκελίδες σκόρδο
πιπέρι
Εκτέλεση
Ξαλµυρίζουµε τον µπακαλιάρο και τον κόβουµε κοµµατάκια. Καθαρίζουµε και πλένουµε τα φασολάκια. Σε µια κατσαρόλα τσιγαρίζουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο, ρίχνουµε τα φασολάκια και τα κουνάµε 2-3 φορές. Προσθέτουµε τις ντοµάτες ψιλοκοµµένες χωρίς τη φλούδα, το σκόρδο και το πιπέρι και αφήνουµε το φαγητό να βράσει για 15 λεπτά της ώρας και είναι έτοιµο.
ΠΗΓΗ:http://www.incrediblecrete.gr/
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου