Έλεγχοι για παραβάσεις του ΚΟΚ, της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για παρεμπόριο, στην Κρήτη - Συνελήφθησαν 15 άτομα

  Συλλήψεις για παραβάσεις του ΚΟΚ και αδικήματα σχετικά με ναρκωτικά και παρεμπόριο, είχαν ως αποτέλεσμα οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στους νομούς Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου, κατά το χρονικό διάστημα από την 12 έως και 16.04.2024.


   Σύμφωνα με τη Αστυνομία, σκοπός των δράσεων είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η καταστολή της εγκληματικότητας, η προστασία των ανηλίκων από παραβατικές συμπεριφορές και γενικότερα η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.



   Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων: Ελέγχθησαν 1.915 άτομα και 1.661 οχήματα, βεβαιώθηκαν 706 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εκ των οποίων 31 για μέθη και 6 για λοιπές παραβάσεις, προσήχθησαν 47 άτομα, συνελήφθησαν 15 άτομα, εκ των οποίων 2 ανήλικοι. 



Οι συλλήψεις αφορούσαν παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, του νόμου περί αλλοδαπών, παρεμπόριο κά. Κατασχέθηκαν επίσης μικροποσότητες κάνναβης και είδη παρεμπορίου. 



Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, όσο και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.


ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........