Αλλη μία Πτώση δέντρου στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σε γειτονιά της περιοχής Μασταμπά το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου μετά από πτώση δέντρου που ευτυχώς από τύχη δεν τραυμάτισε κάποιο διερχόμενο.

Η πτώση του δέντρου σημειώθηκε στην οδό Σμπώκου στο Μασταμπά, προκαλώντας τρόμο τους περίοικους, αλλά και αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς, αφού η πρόσβαση για τα αυτοκίνητα ήταν δύσκολη.


Η μερική πτώση μεγάλου πεύκου επί της οδού Σμπώκου στην περιοχή Μασταμπάς του Ηρακλείου, προκάλεσε τη διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, σε έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. 


Αμεσα έφτασε στο σημείο όχημα της Πυροσβεστικής με δύο πυροσβέστες αλλά και αστυνομικοί που κατευθύνουν τους οδηγούς προς άλλη κατεύθυνση, μέχρι να απομακρυνθεί το δέντρο που έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. 




Από την πρώτη στιγμή έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Γιαλιτάκης και έσπευσαν υπάλληλοι της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου όπως και εθελοντές Πολιτικής Προστασίας για την απομάκρυνση του δέντρου και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........