Παρουσιάζεται το βιβλίο του Χρήστου Τερεζάκη «Μικρές Ανατροπές» στον Αύλειος χώρος Παναγίτσας (δίπλα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων)

 ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, στις 7 μ.μ.


Αύλειος χώρος Παναγίτσας (δίπλα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων)


Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμένων παρουσιάζουν το βιβλίο του Χρήστου Τερεζάκη «Μικρές Ανατροπές», την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, στις 7 μ.μ., στον αύλειο χώρο της Παναγίτσας, δίπλα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.




Μιλάνε για το βιβλίο οι:

Χρήστος Συννεφάκης, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Καλυβών,

Κωνσταντίνα Χαριτάκη, συγγραφέας, εκπαιδευτικός,

Χρήστος Τερεζάκης, συγγραφέας του βιβλίου.

Χαιρετισμός: Ευαγγελία Αβερκάκη, πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων

Λίγα λόγια από τον συγγραφέα

Στο βιβλίο γράφω τις πιο ζωντανές αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια στο χωριό των γονιών μου στην Κρήτη αλλά και από την Αθήνα. Επίσης λίγα λόγια από τις περιηγήσεις μου στην Ελλάδα από την δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα. Τέλος, συμπεριλαμβάνω τις πιο δημιουργικές, κατά τη γνώμη μου, σκέψεις για ορισμένες πλευρές της καθημερινότητάς μας και για τρία δημόσια πρόσωπα που εκτιμώ (αν και ο ένας δεν είναι πια κοντά μας). Μαζί και δύο παιδικά διηγήματα.

Γεννήθηκα το 1958 στην Αθήνα. Ήμουν καθηγητής αγγλικών και ελληνικών σε επαγγελματικούς χώρους. Από την αρχή του Covid είμαι αγρότης, μοιράζοντας τον χρόνο μου ανάμεσα στην Αθήνα και στα Χανιά. Είμαι παντρεμένος και έχουμε ένα παιδί.

Φωτογραφία εξωφύλλου: «Φεύγοντας από τη Φολέγανδρο», Χρήστος Τερεζάκης

Για αγορά του βιβλίου δείτε εδώ: https://ekdoseis-radamanthys.webnode.gr/products/christos-terezakis-mikres-anatropes/




--
Γεωργίου Ξέπαπα 7, 73136, ΧΑΝΙΑ
Χρήστος Τσαντής, Συγγραφέας - Σύμβουλος ψυχικής υγείας
Υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς και του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής & Αυτογνωσίας
Τηλ. επικοινωνίας 6983 091058

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Χρήστου Τερεζάκη «Μικρές Ανατροπές» στον Αύλειος χώρος Παναγίτσας (δίπλα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων)

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........