Τα Leptos Calypso Hotels ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Revitup.direct

 Η RevitUp.direct, ένα βραβευμένο Revenue Management & Digital Marketing για ξενοδοχεία, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την προσθήκη των Leptos Calypso Hotels στο ενεργητικό της, προσφέροντας υπηρεσίες Performance Marketing.


Τα Leptos Calypso Hotels είναι μία πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων που δραστηριοποιείται σε Κύπρο και Ελλάδα, αποτελούμενη από τα καταλύματα Coral Beach Hotel & Resort, Leptos Panorama Hotel, Paphos Gardens Holiday Resort, Basilica Holiday Resort και Thalassa Boutique Hotel.


Η έμπειρη ομάδα της RevitUp ενώνει τις δυναμεις της με τα πέντε ξενοδοχεία, στοχεύοντας στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand μέσω διαφημιστικών καμπανιών Google και META Ads, με σκοπό την αύξηση των direct κρατήσεων και τη μεγιστοποίηση των εσόδων.


Κατέχοντας πολυετή εμπειρία στο ψηφιακό περιβάλλον, οι perfomance marketeers θα εστιάσουν στην δημιουργία ελκυστικών διαφημιστικών πακέτων, με βάση τους design άξονες ανά κατάλυμα. Με χρήση εξατομικευμένων εργαλείων ανάλυσης δεδομένων, η στόχευση και η επαναστόχευση του κοινού θα υλοποιείται με στρατηγικούς ρυθμούς, ακολουθώντας το αγοραστικό ταξίδι των επισκεπτών σε ένα εύρος πλατφόρμων. Τέλος, η αξιολόγηση απόδοσης μέσω της συνεχής παρακολούθησης και ανάλυσης των καμπανιών, θα συμβάλει στην δυναμική διαφημιστική τοποθέτηση των ξενοδοχείων ανά σεζόν και διαθεσιμότητας.


Οι επαγγελματίες της RevitUp θα συνεργαστούν στενά με τους εκπρόσωπους των Leptos Calypso Hotels για να υλοποιήσουν τους παραπάνω στόχους, ευθυγραμμίζοντας τους πωλησιακούς στόχους ανά κατάλυμα με τις συνεχείς προκλήσεις του διαφημιστικού οικοσυστήματος.

Με αυτήν την συνεργασία, ανοίγεται ένα καινούργιο κεφάλαιο για τα Leptos Calypso Hotels, η οποία επαναπροσδιορίζει το visibility του brand στο online περιβάλλον με την τεχνογνωσία και την δυναμική τοποθέτηση της RevitUp.direct σε επίπεδο digital marketing.


LEPTOS CALYPSO HOTELS

Τα Leptos Calypso Hotels είναι μία δυναμική αλυσίδα ξενοδοχείων στην Μεσογείο που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες διακοπών σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το πορτφόλιο τους αποτελείται από ένα ξενοδοχείο 5*, δύο ξενοδοχεία 3* με ιδιωτικά διαμερίσματα και τουριστικές βίλες στην Πάφο της Κύπρου και ένα πολυτελές ξενοδοχείο στα Χανιά της Κρήτης. Καθένα από τα καταλύματα προωθεί τον δεσμό της φιλοξενείας με μεσογειακή γοητεία και σύχρονη κομψότητα, διατηρώντας παράλληλα επαφές με την τοπική αρχιτεκτονική και την γαστρονομία.


REVITUP.DIRECT

Η RevitUp.direct, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, προσφέρει υπηρεσίες Revenue Management, Performance Marketing, Digital Presence Management και Online Distribution & Sales στον χώρο της φιλοξενίας. 


Με εμπειρία

δύο δεκαετιών, παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο. Η έμπειρη ομάδα μας, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους specialists, προσφέρει μία 360 προσέγγιση στον σχεδιασμό και τις πωλήσεις των Υπηρεσιών Φιλοξενίας, με σκοπό να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση. Ταυτόχρονα, είναι σε συνεχή ετοιμότητα, παρακολουθώντας διαρκώς τις ανερχόμενες εξελίξεις του χώρου, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα την τοποθέτηση και την στρατηγική με το κάθε ξενοδοχείο. 


Στο πλευρό του κάθε πελάτη, μετασχηματίζει μαζί τη ξενοδοχειακή επιχείρηση του μέλλοντος με άμεση προσαρμογή στην επιχείρηση, αντιμετωπίζοντας τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και αναπτύσσοντας μία βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για την σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........