O Πολιτιστικός Σύλλογος Σκαλανίου τίμησε την Εόρτή Του Αγίου Πνεύματος Στο Φαράγγι Του Καρτερού

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Σκαλανίου τίμησε την εόρτή του Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 24 Ιουνίου στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου  (στο Μύλο του Σιγανού) στο φαράγγι του Καρτερού.


Πλήθος κόσμου απο το χωριό Σκαλάνι αλλά και απο άλλες περιοχές βρέθηκαν απο το πρωί στον όμορφο χώρο του φαραγγιού όπου παρακολούθησαν την θεία λειτουργία.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Σκαλανιου με πιέσεις στον δήμο Ηρακλείου αλλά και Το τοπικό συμβούλιο Σκαλανίου εδώ και καιρό σε συννενόηση με τις αρμοδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου είχαν φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που θα βρισκόταν στην εκδήλωση, με τον καθαρισμό και την διάνοιξη του δρόμου εντός του φαραγγιού απομακρύνοντας καλάμια και φθαρτά υλικά που είχαν μαζευτεί κατά την περίοδο του χειμώνα.






Ο πολιτιστικός σύλλογος Σκαλανίου είχε φροντίσει μετά το πέρας της Θείας Λειτουργία να προσφέρει κέρασμα με σουβλάκια, γλυκά και άφθονο κρασί και τσικουδιά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.


Ευχάριστη έκπληξη ήταν η επίσκεψη αναβατών με άλογα του Ιππικού ομίλου Ηρακλείου όπου προκάλεσαν ευχάριστα τους μικρούς φίλους να φωτογραφηθούν.

Κίνηση που θα συνεχιστει Αφού ο πολιτιστικός σύλλογος Σκαλανιου με προσωπική επέμβαση του προέδρου Νίκου Μηλιαράκη θα εντάξει την ιπασσια και σε δράσεις που πράττει ο σύλλογος.














ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........