Γορτή πατάτας στο Οροπέδιο Λασιθίου από την Παρασκευή 16 ως τις 18 Αυγούστου 2024.

 Η καταξιωμένη τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, ο Γρηγόρης Σαμόλης και διαφορετικές συνταγές απο πατάτα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της διάσημης γιορτής πατάτας που θα γίνει και φέτος στο Οροπέδιο Λασιθίου από την Παρασκευή 16 ως την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024.



Τη γιορτή διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τζερμιάδων «Αναγέννηση» σε συνδιοργανωση με το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθιου @creteregion ενώ PLATINUM χορηγός της εκδήλωσης είναι το @wyndhamgrandmirabello , @zeushotels

To πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου και ώρα 22.00. θα πραγματοποιηθεί κρητικό γλέντι με το συγκρότημα τιυ Γρήγορη Σαμόλη στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού. Εκεί οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να γευτούν νόστιμες συνταγές από πατάτα.
Τιμή εισόδου 15 ευρώ με πλήρες μενού.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 21:30 στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί λαϊκή βραδιά με την ορχήστρα της πασίγνωστης τραγουδίστριας Πέγκυς Ζήνα ενώ τη βραδιά θα εκκινήσει η Ηρώ Γεωργακάκη.
Θα υπάρχουν εδέσματα πατάτας και παραδοσιακό ψητό στον ξυλόφουρνο.
Τιμή εισόδου 10 ευρώ
Ώρα προσέλευσης 21.30

Την Κυριακή 18 Αυγούστου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση με τίτλο «Ερωτόκριτος» του Μάνου Μανιά.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Πρόκειται για την 28η ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΤΑΤΑΣ για την οποία οι διοργανωτές αναφέρουν:
«Μην ξεχνάτε τα κιλά πατάτας που θα μαγειρευτούν και αυτή την χρόνια θα είναι πάνω από 4000».

Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα όμορφο 3ήμερο γεμάτο από όμορφες εκδηλώσεις, όρεξη και πολύ κέφι».
***Κρατήσεις δεν θα πραγματοποιούνται ενώ για μεμονομένες κρατήσεις τραπεζοκαθισμάτων ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση είναι η προπληρωμή εισητηρίων κατά την είσοδο τους στο χώρο της εκδήλωσης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........