Μέχρι τέλος Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής στην 2η Έκθεση Λαικής Τέχνης τον Αύγουστο στην πλατεία Αρμί!

 Οι μέρες του Αυγούστου στα Ανώγεια αποτελούν ιστορικά και πολιτισμικά μέρες που συμβολίζουν τη δημιουργία και αναγέννηση του τόπου μας με την τέχνη ,το πνεύμα και την πρωτογενή παραγωγή να είναι διαχρονικοί οδηγοί και θεμέλια του τόπου μας μέχρι σήμερα. 


Η πρώτη Έκθεση Λαϊκής Τέχνης του Δήμου Ανωγείων τον Αύγουστο του 2023 άνοιξε τον δρόμο να γνωρίσουμε και να προβάλλουμε τη λαϊκή μας δημιουργία μέσα από ανοιχτή πρόσκληση σε τοπικούς δημιουργούς, καλλιτέχνες και χειροτέχνες από διαφορετικούς τομείς και μορφές τέχνης. 



Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας αυτής ο Δήμος Ανωγείων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανωγείων και τον Πολιτιστικό Οργανισμό “Androidus” απευθύνει το δεύτερο ανοιχτό κάλεσμα εκδήλωσης συμμετοχής στη 2η Έκθεση Λαϊκής Τέχνης με τιμώμενο καλλιτέχνη τον Αλκιβιάδη Σκουλά (Γρυλιό), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 9-12 Αυγούστου στην πλατεία στο Αρμί. 


Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να αναδειχθεί και ενθαρρυνθεί η τέχνη και η χειροτεχνία των ανθρώπων του τόπου μας μέσα από την παρουσίαση και προβολή των έργων και της τεχνοτροπίας τους στα ειδικά περίπτερα φιλοξενίας των τοπικών μας δημιουργών που θα τοποθετηθούν περιμετρικά της Κεντρικής Πλατείας των Ανωγείων στο Αρμί.


Η πρόσκληση που απευθύνει ο Δήμος Ανωγείων είναι ανοιχτή σε όλους τους τοπικούς δημιουργούς που ενδιαφέρονται να μοιραστούν την τέχνη τους με το κοινό και τους επισκέπτες των Ανωγείων, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους  μέχρι την Τετάρτη 31/7/2024 με τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας:


-Τηλέφωνο Επικοινωνίας Δήμος Ανωγείων : 2834032500

-E-mail info@anogeia.gr 

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν για συμμετέχοντες και κοινό και η έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος θα συμβάλλει στη δημιουργία σχετικού έντυπου υλικού (φυλλαδίου) στο οποίο θα προβληθούν όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες στην Τριήμερη Έκθεση Λαϊκής Τέχνης και Δημιουργίας Ανωγείων. 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........