Η ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του δημοσιογράφου Κώστα Συλιγάρδου για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού χρηματιστή

 Να έχεις φέρει τα παιδιά σου απ' την άλλη άκρη του κόσμου για να τους δείξεις από που κατάγονται,για να ναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ,και καλά και να σου συμβαίνει αυτό!

Να θες να γυρίσεις πίσω και να είσαι ο μεγαλύτερος διαφημιστής του τόπου καταγωγής και να μένεις από τύχη στην ζωή επειδή κάποιοι έτσι έκριναν.



Άντρες ...5 εναντίον ενός!
Όπως στ Ανώγεια πριν λίγες μέρες με τους ανήλικους.
Μπείτε να διαβάσετε τα σχόλια στο δημοσίευμα για να δείτε τι λένε για τους λεβεντομαλάκες Κρητικούς όλοι στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Εδώ όταν δεν σκοτώνουμε ή δεν σκοτωνόμαστε στους δρόμους,επειδή είμαστε πίτα τση μεθιάς, και άσχετοι από τιμόνι,δείχνουμε πόσο γεναίοι άντρες είμαστε 1,65 στο ύψος με μπιστόλια και μαγκούρες.


Λαός να τον θαυμάζεις...
Λυπάμαι και ζητώ συγνώμη.
Την ξεφτίλα την τρώμε όλοι μαζί αν δεν το έχετε καταλάβει επειδή 100 πόρδακες κομπλεξικοί και περιθωριακοί,ρίχνουν σφαίρες στα γλέντια,ή αποφάσισαν να βγουν παγανιά κι όποιους πάρει ο χάρος,δείχνοντας ότι "ετσά ναι μρε οι γιάντρες..."
Αν δεν πάρουμε μέτρα τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό...
Μην περιμένετε από την δικαιοσύνη τιμωρία...
Όπως μαθαίνω το περιστατικό έχει πάρει μεγάλη έκταση και στο εξωτερικό ( Καναδά & ΗΠΑ) κάνοντας αυτούς που είναι οι πραγματικοί Κρητικοί της ξενιτιάς να αισθάνονται άσχημα και να μην μπορούν να εξηγήσουν και να δικαιολογήσουν όλα αυτά τα γεγονότα.


Υγ: Εσείς που κάνετε καμπάνιες για την Κρήτη στο εξωτερικό για τα προϊόντα μας τα Κρητικά,τις παραλίες μας και τον τόπο επενδύσεων μην ξεχνάτε κάθε φορά που θα ξεκινάτε το presentation να ζητάτε συγνώμη για όλα αυτά τα ωραία που έχουν συμβεί ή μπορούν να σου τύχουν στην Κρήτη.


Σε ότι με αφορά ειλικρινά θα το κάνω ακόμα κι όταν και αυτή η ιστορία θα ξεχαστεί για να μην ξεχνιόμαστε ότι πρέπει όλοι μαζί να ντρεπόμαστε και για όλα τα ανήλικα όπως πριν λίγες μέρες στα Ανώγεια και για όλους τους Ενήλικες "λεβένδες" όπου γης...

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........