Σιδερένιες επικίνδυνες κατασκευές στην Χανιώπορτα

Εντονες Αντιδράσεις προκαλούν οι βαριές μεταλλικές κατασκευές που τοποθετήθηκαν στην Χανιώπορτα, στο πλαίσιο των εργασιών που εκτελούνται στο σημείο.

Τα σίδερα της μεταλλικής κατασκευής που έχουν μπει στο οδόστρωμα και στο διαχωριστικό πεζοδρόμιο, δημιουργούν  ζήτημα οδικής ασφάλειας.


Οπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιάννης Λιονάκης όπου ανάρτησε και τις σχετικές φωτογραφίες 

Δεν είμαι ειδικός και ζητώ συγνώμη αν κάνω λάθος. Αλλά πραγματικά μου κάνει αίσθηση μεγάλη,ποιός είχε την ιδέα να τοποθετήσει αυτά τα απίστευτα σίδερα,τις σιδερένιες,μαχαίρια κανονικά,γωνίες,να προβάλουν στο ύψος του λαιμού ενός αναβάτη μηχανής ή στο ύψος του κεφαλιού ενός επιβάτη αυτοκινήτου.

Και τη νύχτα τι γίνεται; Φτάνει αυτό το λαμπάκι; Γίνεται αγώνας να αποφεύγουμε πιθανά εμπόδια που δημιουργούν οδηγική ανασφάλεια στις πόλεις όλου του πλανήτη,κι εμείς τοποθετήσαμε κάτω από τη Χανιόπορτα αυτά τα πράγματα;

Εξαιρετική ιδέα για όσους χρειάζεται να πεζοπορήσουν κάτω από τη γέφυρα αλλά με αυτό τον τρόπο; Εγώ προσωπικά αν ήμουν υπεύθυνος δεν θα έβαζα ποτέ υπογραφή σε ένα τέτοιο έργο,σε μία τέτοια κατασκευή.



Και πάλι ζητώ συγνώμη από όσους πιθανόν ξέρουν καλύτερα από μένα,και η παρατήρηση μου αυτή είναι περιττή!


Αν πρόκειται για υποδομή της αναστήλωσης ας καλύψουμε τις γωνιές άμεσα!!

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........