Αίτημα μητέρας παιδιού με αναπηρία από την Κρήτη να τοποθετηθεί υπηρεσιακά ιατρός με ειδικότητα παιδοχειρουργού στο νοσοκομείο Χανίων

 Παρακαλούμε για την τοποθέτησή σας επί των αναφερόμενων στην επισυναπτόμενη στην παρούσα από 27/6/2024 επιστολή-email, που μας προώθησε μητέρα παιδιού με αναπηρία, όπου η εν λόγω, έχοντας περιγράψει την ταλαιπωρία της να περιθάλψει το ανάπηρο τέκνο της, τόσο στο νοσοκομείο των Χανίων της Κρήτης, όσο και στο αντίστοιχο του Ηρακλείου, μετά από έντονη περιπέτεια της υγείας του, μας καταθέτει το αίτημά της να τοποθετηθεί υπηρεσιακά ιατρός με ειδικότητα παιδοχειρουργού στο νοσοκομείο Χανίων, δεδομένης της ανάγκης να μην αναγκάζονται οι κηδεμόνες ιδίως των παιδιών με αναπηρία να διασχίζουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις για την φροντίδα της υγείας τους.


Με δεδομένα όλα τα παραπάνω και αφού λάβετε υπόψη τα αναφερόμενα στην συνημμένη επιστολή, σας παρακαλώ, να τα εξετάσετε και να αποφανθείτε σχετικά.


Η αναφέρουσα Βουλευτής

Αθανασίου Μαρία

Επισυνάπτεται: Αντίγραφο της ως άνω επιστολής - email


Πέμ 27 Ιουν 2024 στις 11:15 π.μ. 

Κοπρανοειδης εμετος


Ο γιος μου 11ετων με αναπηρία 67% (2 χειρουργεία στο ενεργητικό του και νόσο κρον) υπό αγωγή ανοσοκαταστολής, έκανε αποφρακτικό ειλεό στο Γ. Ν. Χανίων, όπου στα εκεί ΤΕΠ έκανε κοπρανοειδή εμετό και αμέσως έφεραν το ασθενοφόρο για να μεταφερθεί επειγόντως στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου, γιατί τα Χανιά δεν έχουν παιδοχειρουργό. 


Το ΠΑΓΝΗ δεν ήθελε να του κάνει εισαγωγή στη παιδοχειρουργική, λέγοντας η παιδοχειρουργός ψευδώς στη γιατρό και στους διασώστες που μας συνόδευαν ότι τον παραλαμβάνει εκεί γιατί είναι μόνη της και γι' αυτό έγινε εκεί η μεταφορά του (ΤΕΠ ΠΑΓΝΗ). 


Όμως, αφότου έφυγαν γιατρός και διασώστες, μου είπε ότι δεν ξέρουμε τι θα σας κάνουμε, και τον έβγαλαν έξω από τη πόρτα όπου έπρεπε εκεί ακριβώς να περιμένουμε (έτσι μας είπε) τελικά 5ωρες στο πάτωμα, απλά περιμέναμε!!! Έως ότου δεν άντεξα κ άρχισα να φωνάζω και έτσι μας έκαναν εισαγωγή στη παιδοχειρουργική. 


Με φωνές. Το σύστημα υγείας έχει διαλυθεί. Το νοσοκομείο Χανίων χρειάζεται οπωσδήποτε παιδοχειρουργό.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........