Εθιμοτυπική επίσκεψη στον ΟΛΗ πραγματοποίησε ο Πλοίαρχος του Ιταλικού πολεμικού πλοίου συνοδευόμενος από τον Πρόξενο της Ιταλίας

 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ., πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, ο Πλοίαρχος του Ιταλικού πολεμικού πλοίου , κ. , συνοδευόμενος από τον Πρόξενο της Ιταλίας στο Ηράκλειο, κ. Παύλο Μπαρτολότσι και αξιωματικούς του πλοίου, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΟΛΗ ΑΕ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς.


Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Νικόλαος Τσομπάνης και ο Διοικητής ΚΕΑ Ηρακλείου Πλωτάρχης Λ.Σ., κ. Πέτρος Καλιτσουνάκης.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών και ο κ. Βαρδαβάς αφού προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους επισκέπτες, τους ευχήθηκε καλή παραμονή στο λιμάνι του Ηρακλείου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........