Χόρεψαν και τραγούδησαν έως το πρωί στο Σκαλάνι με λαικούς ήχους στην ασφυκτικά απο κόσμο πλατεία

 Στα πλαίσια των εορτασμών του πολιούχου Άη Γιάννη του Ρηγολόγου, στις 29 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκαλανίου ολοκλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης τις δύο μουσικές βραδιές, που οργάνωσε και πραγματοποίησε με πλήθος κόσμου και μεγάλη επιτυχία στην πλατεία Σκαλανίου.



Το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου παραμονή της εορτής πραγματοποιήθηκε μια όμορφη  ( πατήστε και διαβάστε εδώ ) ρεμπέτικη βραδιά με το μουσικό σχήμα απο τους Γιάννη Δερμιτζάκη, Μάλαμα Πετρέλη, Θέμη Πολυζωάκη, και Ανθή Φούρκη, ενώ το βράδυ της Πέμπτης η ασφυκτικά γεμάτη απο κόσμο πλατεία Σκαλανίου χόρεψε, και τραγούδησε έως τις πρωινές ώρες με λαικούς ήχους ξεσηκώνοντας τον κόσμο.


 Η Βάλλια Ειρηναίου, ο Μάνος Μακρόπουλος και ο Στράτος Κούμπας ξεσήκωσαν τον κόσμο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα φιλική σε κάθε τραπέζι δίνοντας πολλές φορές το μικρόφωνο στον κόσμο να σιγοτραγουδήσει.


Τα καταστήματα εστίασης της πλατείας λειτούργησαν κανονικά ενώ και τα μέλη του Πολιτιστικού Σύλλογου φρόντισαν με ψηστριές και ποτά να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με ελεύθερα τραπεζοκαθίσματα για όλους.





























Ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική ήταν η στιγμή που η Βάλλια Ειρηναίου παρουσίασε τον Ανδρέα ένα παλικάρι τυφλό που το μπουζούκι του και οι ήχοι του έδωσαν φώς στις ψυχές μας.





























 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........