Σε ΦΕΚ οι τροποποιήσεις του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου για τους Παιδικούς

 Στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Αρ. Φύλλου 4824, τεύχος δεύτερο) δημοσιεύθηκαν οι τροποποιήσεις του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Χερσονήσου, όπως προβλέπεται από το νόμο. Οι αλλαγές αφορούν στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και ειδικότερα το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας με τους έξι παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου σε Επισκοπή, Γούβες, Χερσόνησο, Ανάληψη, Μάλια και Μοχό.


Στο πλαίσιο των αλλαγών, προωθούνται παράλληλα καινοτόμες λειτουργίες για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και νέες οργανικές θέσεις με σχέση εργασίας δημόσιου δικαίου, που υπάγονται στις αρμοδιότητες του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.



Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να ολοκληρωθούν άμεσα όλες οι αναγκαίες τροποποιήσεις στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, προκειμένου ο δήμος και οι υπηρεσίες του να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις.


«Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, είχαμε δεσμευθεί ως Δημοτική Αρχή για ένα νέο και σύγχρονο Κανονισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης για να προσθέσει:


«Η αρχή γίνεται, όπως προβλέπεται από το νόμο, με τροποποιήσεις αναφορικά με τους δημοτικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, για τους οποίους έχουμε δηλώσει πως έχουμε στόχο να μετεξελίξουμε σε υπερσύγχρονες δομές με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, κάτι το οποίο έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται. 


Πέραν αυτού ωστόσο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει, θα παρουσιάσουμε τον ολοκληρωμένο και καινοτόμο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, ο οποίος φιλοδοξούμε να αποτελεί πρότυπο και σαφώς θα απαντά σε όλα τα νέα δεδομένα και σε όλες τις προκλήσεις».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........