Πολιτιστική εκδρομή στην Αρχαία Ελεύθερνα και περιοδική έκθεση «Η χαρά της ζωής» με σπάνια έργα του Πάμπλο Πικάσο

 Πολιτιστική εκδρομή στην Αρχαία Ελεύθερνα –

Μουσείο και περιοδική έκθεση «Η χαρά της ζωής» με σπάνια έργα του Πάμπλο Πικάσο

Ο Σύλλογος Βιαννιτών Αττικής «Διαβάτης» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Αμιρά σάς καλούν να συμμετέχετε στην πολιτιστική εκδρομή την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 με προορισμό την Αρχαία Ελεύθερνα και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελεύθερνας – Ο Όμηρος στην Κρήτη.



Κατά την επίσκεψη σε αυτόν τον μοναδικό προορισμό της Κρήτης θα έχουμε ξενάγηση με πιστοποιημένη ξεναγό στο Μουσείο με την περιοδική έκθεση «Η χαρά της ζωής» που περιλαμβάνει σπάνια έργα του Πάμπλο Πικάσο, καθώς και στον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο.


Η αναχώρηση θα γίνει από τον Αμιρά, ώρα 8.00 και η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ ανά άτομο. Υπάρχει η δυνατότητα να επιβιβαστούν οι ενδιαφερόμενοι φίλοι και από το Ηράκλειο, κατόπιν συνεννόησης.


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6974078998 (Ιωάννα Μικρογιαννάκη) & 6972029368 (Ελένη Αναστασάκη)

Υπεύθυνη διοργάνωσης το μέλος του Συλλόγου μας
Ιωάννα Μικρογιαννάκη


Πολιτιστική εκδρομή στην Αρχαία Ελεύθερνα και περιοδική έκθεση «Η χαρά της ζωής» με σπάνια έργα του Πάμπλο Πικάσο

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........