Εκδήλωση από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στα Ανώγεια

 Εκδήλωση οργανώνει το Παράρτημα Ηρακλείου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στα Ανώγεια με αντικείμενο τον καρκίνο του πνεύμονα.

Η εκδήλωση , υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης, συνδιοργανώνεται με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια και τον Δήμο Ανωγείων και στηρίζεται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανωγείων.

Οι εργασίες της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου 28/9 στην αίθουσα “Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης” του Δήμου Ανωγείων. Από τις 18:00 θα πραγματοποιούνται προληπτικές εξετάσεις σπιρομέτρησης για το κοινό με υπεύθυνο τον ιατρό πνευμονολόγο κ. Κωνσταντίνο Χαχλιούτη, ενώ από τις 19:00 θα ξεκινήσουν οι ομιλίες των ειδικών επιστημόνων με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, καθηγητής κ.Ευάγγελος Φιλόπουλος.



Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

19:00 Χαιρετισμοί

Προεδρεύοντες:

  • Σοφία Αγγελάκη, Καθηγήτρια Παθολογικής Ογκολογίας, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κλινική Παθολογικής Ογκολογίας ΠΑΓΝΗ
  • Εμμανουήλ Σαλούστρος, Αν. Καθηγητής Ογκολογίας, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ομιλίες:

  • Αναστασία Μαλά, Επιμελήτρια Β’ ΕΣΥ, Κλινική Παθολογικής Ογκολογίας ΠΑΓΝΗ “Παράγοντες κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου πνεύμονα και αποφυγή τους – Νεότερες θεραπείες καρκίνου” (15’)

 

  • Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής Θωρακο- Καρδιοχειρουργικής / Διευθυντής Θωρακοχειρουργικής Μονάδας ΠΑΓΝΗΧειρουργική θεραπεία του καρκίνου πνεύμονα (15’)

 

  • Δήμητρα Φιλοπούλου, Ψυχολόγος MSc, Κέντρο Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νέους ενήλικες με Νεοπλασματική Ασθένεια “Γιατί καπνίζουμε & πως μπορούμε να το διακόψουμε” (15’)

 

Η βραδιά θα κλείσει με απονομή τιμητικών πλακετών στους μετέχοντες και μουσικό πρόγραμμα.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........