Στήριξη ΝΤ ΑΔΕΔΥ Λασιθίου στη Συναυλία της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία

 Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. του νομού Λασιθίου εκφράζει τη συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα που δίνουν όλοι οι φορείς και οι πολίτες της περιφέρειας Λασιθίου για την κατάσταση που έχουν περιέλθει τα δημόσια Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και οι Δομές Υγείας από τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, την υπολειτουργία σημαντικών κλινικών και τμημάτων, την αδυναμία εφημέρευσης αρκετές ημέρες του μήνα και τη γενική υποχρηματοδότηση.


Στηρίζουμε την εκδήλωση – συναυλία «Τραγουδάμε για την Υγεία και το Νοσοκομείο μας» που θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο, το Σάββατο 21/9/2024, στις 20:00, στο θεατράκι Πλαζ ΕΟΤ με πρωτοβουλία της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και τη Δημόσια Υγεία με τη συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων από το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η τοπική κοινωνία να ευαισθητοποιηθεί για την κρισιμότητα του ζητήματος και να στηρίξει έμπρακτα τη δημόσια και δωρεάν υγεία και το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.


Καλούμε τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, τους εργαζόμενους, τους φορείς και όλους τους πολίτες του νομού Λασιθίου και ειδικότερα του Δήμου Αγίου Νικολάου να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση – συναυλία, ώστε να ενώσουμε τις φωνές μας, μέσω της μουσικής, για το κοινωνικό αγαθό της Υγείας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Αλεξάκης Αλέξανδρος Αλέξανδρος Αριστοτέλης Κουπατσιάρης

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........