Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές στο Πωλητήριο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης το διάστημα απο 17 - 30 Οκτωβρίου 2024

 Από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, επωφεληθείτε από εκπτώσεις 10% - 80% σε επιλεγμένες εκδόσεις και αντικείμενα του Πωλητηρίου του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Στο πωλητήριο, που λειτουργεί στην είσοδο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, διατίθεται το σύνολο των βιβλίων που εκδίδονται από την Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών καθώς και πλήθος άλλων που αφορούν στην ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης. Παράλληλα, στο πωλητήριο μπορεί κανείς να βρει ποικιλία διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων. 


Κεραμικά κοσμήματα, αγγεία και εικόνες, αντίγραφα από τις συλλογές του Μουσείου, χαρτικά είδη, σειρά από γκραβούρες-χάρτες και κάρτες, αναμνηστικά καθώς και παιδικά είδη για τους μικρούς μας φίλους. 



Σημαντική θέση στο πωλητήριο του ΙΜΚ έχουν οι δημιουργίες νέων σχεδιαστών που εμπνέονται από τα εκθέματα του Μουσείου. Ασήμι, ημιπολύτιμες πέτρες, μετάξι, ξύλο, πηλός είναι κάποια από τα υλικά που θα συνθέσουν ένα όμορφο δώρο για εσάς ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Το Πωλητήριο λειτουργεί κατά τις ώρες που είναι ανοικτό το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 - 17:00, έως το τέλος Οκτωβρίου 2024. Σας περιμένουμε για να περιηγηθείτε στις συλλογές μας, να απολαύσετε τον καφέ σας στο βορεινό deck ή τη νότια αυλή μας, και να επιλέξετε ένα ξεχωριστό αντικείμενο του πωλητηρίου μας για να το πάρετε μαζί σας. Με κάθε αγορά, στηρίζετε το επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δράσεις του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα IMK SHOP εδώ.


Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές στο Πωλητήριο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης το διάστημα απο 17 - 30 Οκτωβρίου 2024


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........