Συνεχίζονται οι εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια της Κρήτης.

 Συνεχίζονται οι εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια της Κρήτης. Την τελευταία εβδομάδα διενεργήθηκαν 10.979 έλεγχοι σε οχήματα και βεβαιώθηκαν 3.358 παραβάσεις.


   Σκοπός των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως και 5 Οκτωβρίου, είναι η αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας των πολιτών. 




Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση και στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή μετακίνηση οχημάτων και πολιτών, συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων και πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι τροχονομικοί έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, με τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν να αφορούν,: 



"Υπερβολική ταχύτητα 403 παραβάσεις, μη χρήση προστατευτικού κράνους 426, μη χρήση ζώνης ασφαλείας 217, οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος 114, στέρηση άδειας ικανότητας οδηγού 356, χρήση κινητού τηλεφώνου 49, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 74, αντικανονικό προσπέρασμα 36, αντικανονικοί ελιγμοί 106, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 64 και λοιπές παραβάσεις 1.513".



   Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας, αναφέρει η διεύθυνση Τροχαίας Περιφέρειας Κρήτης και καλεί τους πολίτες για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές στον τομέα πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και οδικής ασφάλειας, να επισκέπτονται τον ιστότοπο της Ελληνικής Αστυνομίας http://www.hellenicpolice.gr.


ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........