Υλικά
2 κιλά αλεύρι
2½ φλιτζάνια ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι χυµό πορτοκάλι
2 ποτήρια νερό
2 µπέικιν-πάουντερ
1 κουταλιά κανέλα
1 κουταλιά γαρύφαλλα
σουσάµι καβουρντισµένο
Εκτέλεση:
Βάζουµε σε µια λεκάνη το λάδι, τη ζάχαρη και τα δουλεύουµε καλά. Προσθέτουµε το νερό, το µπέικιν-πάουντερ, διαλυµένο στον χυµό πορτοκάλι, την κανέλα, τα γαρύφαλλα και στο τέλος το αλεύρι σιγά σιγά µέχρι να φτιάξουµε µια µαλακή ζύµη. Πλάθουµε τα κουλουράκια, τα πασπαλίζουµε µε το σουσάµι και τα ψήνουµε σε µέτριο φούρνο.
www.cretan-nutrition.gr
foto :https://mageirikipandaisia.wordpress.com/
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου